Spor
Giriş Tarihi : 03-03-2024 10:58

Yabancı Hakem İstemi: Fenerbahçe'den Çağrı

Maç sonrası konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, geçen haftaki Galatasaray-Antalyaspor maçında yaşanan hakem kararlarına dikkat çekti.

Yabancı Hakem İstemi: Fenerbahçe'den Çağrı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Süper Lig'in 28. haftasında Mersin'de oynanan Atakaş Hatayspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Baki, geçen haftaki Galatasaray-Antalyaspor maçında yaşanan hakem kararlarına eleştirilerde bulunarak, Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçı için önemli bir çağrıda bulundu.

Baki, şu sözleri dile getirdi: "Sezon başından beri Fenerbahçe ve Galatasaray lehine, aleyhine verilen kırmızı ve sarı kartlara bir bakıldığı zaman zaten kamuoyu bizim endişemizi ve haklılığımızı paylaşacaktır. Geçen hafta her ne hikmetse bir anda 'futbol tarihinin en kötü federasyonu, bütün kurumlarıyla beraber istifalarını istiyoruz' diye resmi yazılan bir açıklama yaptılar. O zaman biz de bir samimiyet testi yapmak istiyoruz. Biz zaten uzun zamandır bu konularda endişeliyiz. Hakem performanslarında. Kendileri bu seviyeye geçen hafta ulaştılar. Sağ olsunlar. O zaman Şanlıurfa'daki Süper Kupa maçı için iki büyük kulüp ve ezeli rakip, yabancı hakem için başvuralım. Onların da samimiyetlerini görelim. Ne kadar istemiyorlarmış bu kurulları ve federasyonu?"

AdminAdmin