Genel
Giriş Tarihi : 27-04-2024 12:03   Güncelleme : 27-04-2024 12:05

Çok Bilmiş Troller…

Şanlıurfa Aydın Spor Kulübü Başkanı ve TBESF Basketbol Süper Lig hakemi Eğitimci, Spor adamı Aydın Yıldırım'dan Yeni Köşe Yazısı Yayında. "Çok Bilmiş Troller…"

Çok Bilmiş Troller…

Belediye başkanlık seçimlerinden sonra daire başkanları değişmeye ve Şanlıurfa halkının dikkatini çekmeye başladı. Sosyal medyadan sürekli troller tarafından tanımadığımız bilmediğimiz ilk defa isimlerini duyduğumuz kişileri, şu adamdır, bu iyidir, hele birde Büyükşehir Belediye Başkanı M. Kasım GULPİNAR ile resmi varsa vay gele sosyal medyalara. 
Bakın Urfa çok çekti liyakatsiz insanların yönetimlerinden, siyasi olabilmek için meşgul etmeyin koltukları ve insanları.


 Genç nüfusun en çok olduğu şehiriz ama projelerimiz anlık ve ileriye dönük değil, daha gerçek anlamda TOHM ( Türkiye Olimpik Sporcu Hazırlık Merkezi ) ve SEM (Spor Eğitim Merkezleri) yok. Spor daire başkanı, bilinen, sporun içinden gelen kariyer sahibi olan insanlardan seçilsin, projesi olsun, gerçekten Şanlıurfa'nın gençliğine yön verecek kişi olsun, eğer bu iş sosyal medyadan seçilecekse yanlış olur. 


2023 İslam Dünyası Turizm Başkenti Şanlıurfa dendi ama tıpkı 2019 Göbekli tepe yılı gibi elimizde patladı diyebiliriz değerlendiremiyoruz fırsatları. Turizm daire başkanını dil bilen kariyer sahibi, gerçekten Şanlıurfa’nın tanıtımına katkı sağlayacak kişilerden oluşmasına dikkat edelim.

Şehre katkı sağlayacak şehir plancılarında oluşan ekip kuralım ve trafik sorunundan kurtulalım. Şanlıurfa’nın merkezinde, görseli çirkin ve bakımsız belediye otobüslerinde geçilmiyor, tramvay kazandıralım bu şehre Şanlıurfa şehri yenilikleri ve değişimi hak ediyor Tabi hepsi bir defadan olmaz biliyoruz ama yine de Sosyal medya trollerinin gündemi meşgul etmelerinden uzak duralım.
 

AdminAdmin