Asayiş
Giriş Tarihi : 05-04-2024 17:38   Güncelleme : 05-04-2024 17:59

Polis Memuru ve Ailesi Urfa'daki Kazada Hayatını Kaybetti

Malatya'ya bayram tatili için yola çıkan bir aile, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Araçta bulunan polis memuru Batuhan Akar, eşi Halime, ve çocukları Tunahan ile Umay, Bozova Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis Memuru ve Ailesi Urfa'daki Kazada Hayatını Kaybetti


Şanlıurfa-Adıyaman kara yolu, Arıkök Mahallesi yakınlarında korkunç bir trafik kazası yaşandı. Sürücüsü Batuhan Akar’ın kontrolünden çıkan 44 BA 255 plakalı otomobil, yolun karşı şeridine geçerek İ.H.Y. yönetimindeki 33 BDJ 92 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, Akar ailesi ağır yaralandı.

Kazada yaralanan Batuhan Akar, eşi Halime ve çocukları Tunahan ile Umay, derhal Bozova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen aile fertleri hayatlarını kaybetti.

Kazanın haberini alan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve Bozova Kaymakamı İbrahim Halil Yeşilyurt olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kazaya karışan Batuhan Akar'ın Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru olduğu ve ailesiyle birlikte bayram tatilini Malatya'da geçirmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

AdminAdmin