Yurt
Giriş Tarihi : 22-03-2024 20:03

Karaköprü Belediyesi, Ramazan Ayında Çocukları Unutmadı

Karaköprü Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği ‘Ramazan Şenlikleri’ etkinlikleriyle çocukları mutlu ediyor. Etkinlikler kapsamında çocuk tiyatroları ve çeşitli oyunlar düzenlenerek çocuklara keyifli anlar yaşatılıyor.

Karaköprü Belediyesi, Ramazan Ayında Çocukları Unutmadı

Ana Metin: Karaköprü Belediyesi, Ramazan ayının coşkusunu özellikle çocuklara yaşatmak amacıyla düzenlediği ‘Ramazan Şenlikleri’ etkinlikleriyle ilgi görüyor. Bu etkinliklerin özellikle çocuklar için düzenlenen bölümleri, çocukları eğlenceli ve keyifli anlarla buluşturuyor.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar için sevilen çizgi film ‘Şirinler’ müzikli tiyatro oyunu sahnelendi. Çocuklar, Şirinler ile birlikte keyifli dakikalar geçirirken, etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmalarla da birbirinden güzel hediyeler kazandılar.

İftar sonrası düzenlenen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, yapılan etkinliklerin Ramazan ayında iftar sonrası zamanı daha keyifli hale getirdiğini belirttiler. Karaköprü Belediyesi'nin çocuklar için düzenlediği etkinliklere destek veren vatandaşlar, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.

‘Ramazan Şenlikleri’ etkinlikleri, Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezi’nde bu ay boyunca ücretsiz olarak devam edecek.
 

AdminAdmin