Yurt
Giriş Tarihi : 24-03-2024 01:36

Haliliye'de Birlik ve Beraberlik İftarı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, esnafı iftar programında bir araya getirerek 31 Mart seçimleri öncesinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Haliliye'de Birlik ve Beraberlik İftarı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde düzenlenen bir iftar programında, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, esnafı bir araya getirerek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sebze ve Meyve Komisyoncuları, Şireci ve Kuruyemişçiler ile Spot Pazarı esnafının katıldığı iftar programında Canpolat, esnafın desteğine güvendiğini belirterek şunları söyledi:

"31 Mart günü inşallah sandıkta vereceğiniz destekle beraber yine, yeniden birliğimiz ve beraberliğimiz tekrar tescillenir. Sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz. Bizler beş yıl boyunca sizlerin desteğiyle beraber, bize verdiğiniz ak pak oylarıyla beraber, bizler size hizmet etmenin gayretinde olduk."

Başkan Canpolat'ın iftar programında yanında yer alan önceki dönem milletvekili İbrahim Halil Çelik ise, AK Parti'nin 31 Mart'tan zaferle çıkacağına olan inancını dile getirerek şunları söyledi:

"Ne mutlu Rabbim bizi bugün bir araya getirdi. Yeniden Haliliye’de, Karaköprü’de, Eyyübiye’de ve Büyükşehirde AK Parti’nin, Recep Tayyip Erdoğan’ın, sevgili yoldaşım, kardeşim, gönüldaşım onu memnun etmelisiniz."

Esnafın yoğun ilgi gösterdiği iftar programında birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Başkan Canpolat ve İbrahim Halil Çelik'in sözleri, seçim atmosferindeki huzur ve işbirliği mesajlarını yansıttı.
 

AdminAdmin