Yurt
Giriş Tarihi : 26-03-2024 20:33   Güncelleme : 26-03-2024 20:42

Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi AK Parti'ye Katıldı

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde, mahalli idareler seçimleri öncesi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye destek giderek artıyor.

Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi AK Parti'ye Katıldı

Karaköprü'de seçim atmosferi, önümüzdeki pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi hareketlenmeye devam ediyor. İlçenin mevcut Belediye Başkanı Metin Baydilli, 8,5 yıllık görev süresince ilçeye kazandırdığı hizmetlerle vatandaşların teveccühünü kazanarak yeniden AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı gösterildi ve destek görmeye devam ediyor.

Son olarak, Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Sedat Topdağ, partisinden ve meclis üyesi adaylığından istifa ederek AK Parti'ye katıldı ve Başkan Baydilli'ye destek verdi. Sedat Topdağ'a rozetini Şanlıurfa Belediyesi eski Başkanı İbrahim Halil Çelik taktı.

Topdağ'ın AK Parti'ye katılımı ve Başkan Baydilli'ye desteği, seçim ofisinde gerçekleşti. AK Parti MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ve belediye meclis üyesi adayları da Topdağ'ın katılımını memnuniyetle karşıladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, desteklerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yapılan çalışmaların ve hizmetlerin karşılığını aldıklarını belirtti. Baydilli, desteklerin pazar günü yapılacak seçimin zaferiyle sonuçlanacağına olan inancını dile getirdi ve ilçeye daha fazla hizmet ve projelerle devam edeceklerini vurguladı.

Karaköprü'de yaşanan bu siyasi hareketlilik, seçim atmosferini daha da renklendirirken, vatandaşlar da seçim gününe olan heyecanlarını her geçen gün artırıyor.

AdminAdmin