Yurt
Giriş Tarihi : 26-03-2024 17:57

Karaköprü Belediyesi, Başarılı Olan Öğrencilere Ödüller Verdi

Karaköprü Belediyesi tarafından geliştirilen cep dershane portalı üzerinden yapılan TYT deneme sınavında başarılı olan öğrencilere ödüller verildi. Başkan Metin Baydilli, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Karaköprü Belediyesi, Başarılı Olan Öğrencilere Ödüller Verdi


Karaköprü Belediyesi, sınavlara hazırlanan öğrenciler için geliştirdiği cep dershane portalı üzerinden TYT deneme sınavı düzenledi. 350 bin sorunun yer aldığı online eğitim portalı, öğrencilere ücretsiz olarak sınavlara hazırlanma imkanı sundu.

Portal üzerinden gerçekleştirilen deneme sınavına 160 öğrenci katıldı. Sınavda dereceye giren üç öğrenciye ödülleri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri tarafından takdim edildi. Birinci olan Sercan Emir Tektaş, ikinci olan Asım Talha Dodanlı ve üçüncü olan Fatma Yoldaş ödüllerini aldılar.

Başkan Baydilli, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek online portalın gençlerin hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir destek olduğunu belirtti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de gençleri tebrik ederken, eğitim için sunulan bu hizmetten dolayı Başkan Baydilli'ye teşekkür etti.

Dereceye giren öğrenciler, online eğitim portalı üzerinden soru çözerek bilgilerini pekiştirdiklerini ve kendilerini ödüllendiren Başkan Baydilli'ye teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Karaköprü Belediyesi yetkilileri, online eğitim portalı üzerinden ödüllü deneme sınavlarının devam edeceğini bildirdiler.

AdminAdmin