Yurt
Giriş Tarihi : 24-03-2024 23:06

Eyyübiye Vatandaşlarından Mehmet Kuş'a Büyük Destek 

Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi Eyyübiye'de yaşayan vatandaşlar, düzenledikleri büyük katılımlı toplantılarla AK Parti'yi, Cumhur İttifakı'nı, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'u ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü destekleyeceklerini deklare ediyor.

Eyyübiye Vatandaşlarından Mehmet Kuş'a Büyük Destek 

Eyyübiye ilçesinde yaşayan Hemavendler, Küçükler, Göktaşlar, Afedleler, Emirler ve Haltanlılar gibi büyük bir çoğunluk, düzenledikleri toplantılarla AK Parti adayı Mehmet Kuş'u desteklemeye devam edeceklerini kamuoyuna duyurdu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'u, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal'ı ve MHP Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Hatipoğlu'nu davet eden vatandaşlar, Türkiye'nin birlik ve beraberliği, Şanlıurfa'nın ve Eyyübiye'nin geleceği için AK Parti'yi destekleyeceklerini açıkladılar.

Eyyübiye'de beş yıllık belediye başkanlığı dönemini yakından tanıdıklarını ve Başkan Mehmet Kuş'un sürekli yanlarında olduğunu vurgulayan vatandaşlar, Eyyübiye'ye yapılan her hizmeti ve yatırımı halklarıyla istişare ederek hayata geçirdiğini ifade ettiler.

Başkan Mehmet Kuş ise yaptığı konuşmada, makamların halkın yanı olduğunu ve görev süresince bu bilinçle hareket ettiklerini belirtti. Kuş, Eyyübiye'nin birlik ve beraberliği için mücadele edeceklerini ve halkın teveccühüyle yeni bir zafer kazanacaklarını dile getirdi.

AdminAdmin