Yurt
Giriş Tarihi : 29-03-2024 02:08

Başkan Kuş, Eyyübiye'de Vatandaşlarla Buluşuyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezi ve kırsalda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Başkan Kuş, Eyyübiye'de Vatandaşlarla Buluşuyor!

Eyyübiye ilçesinde seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe merkezi ve kırsalda vatandaşlarla bir araya gelerek desteklerini alıyor. Ramazan gecesi dahil olmak üzere sahura kadar devam eden ziyaretlerde, Başkan Kuş'a büyük ilgi gösteriliyor.

Başkan Mehmet Kuş, seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı bırakmıyor, sıkmadık el bırakmıyor. Özellikle Eyyübiye köylülerinden gelen destek mesajları dikkat çekiyor. Köylüler, "Eyyübiye kırsalında AK Parti'den başka yok. Her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız" ifadeleriyle desteğini dile getiriyor.

Başkan Kuş, belediye hizmetlerinin sorunsuz yürütülmesi için denetimlerini sürdürürken, aynı zamanda ilçe meclis üyesi adaylarıyla birlikte esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geliyor. Akşama doğru gerçekleştirilen ev toplantıları ve iftar programlarının ardından kırsal mahallelerdeki ziyaretler devam ediyor.
 

AdminAdmin