Yurt
Giriş Tarihi : 22-04-2024 16:57

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'den 23 Nisan Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, Şanlıurfa'nın genç nüfusunun gelişimi için ortak akıl vurgusu yaptı ve çocuklara yönelik yatırımların süreceğini belirtti.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'den 23 Nisan Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, geleceğimizin teminatı olan çocukların bayramını kutladı. Başkan Çiftçi, Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'da çocukların en iyi şekilde yetişmesi için toplumun her kesimiyle ortak akıl içinde hareket etmenin önemini vurguladı.

Mesajında, 23 Nisan 1920'nin önemine değinen Başkan Çiftçi, Türkiye'nin en genç şehrinin genç ilçesi Karaköprü'de çocuklara yönelik yapılan yatırımların ve desteklerin devam edeceğini ifade etti. Çocukların potansiyeline inandığını ve bu potansiyelin kalkınmayı tetikleyeceğine olan inancını dile getirdi.

Başkan Çiftçi, "Sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, tüm evlatlarımıza başarılarla dolu güzel bir yaşam diliyorum," diyerek mesajını tamamladı.

AdminAdmin