Yurt
Giriş Tarihi : 18-04-2024 15:02

Eyyübiye'de Yeni Park İnşaatı Son Aşamada

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapımı neredeyse tamamlanan Batıkent TOKİ Tematik Parkı'nda incelemelerde bulunarak, parkın dinlenme alanlarının sayısının artırılması talimatını verdi.

Eyyübiye'de Yeni Park İnşaatı Son Aşamada

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Batıkent TOKİ Tematik Parkı'nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. 16.000 metrekarelik alanda kurulan park, çok amaçlı salon, eğitim otağı, tenis kortu, botanik parkı ve çocuk oyun alanları gibi birçok özelliği barındırıyor. Başkan Kuş, parktaki peyzaj düzenlemelerindeki aksaklıkların düzeltilmesi ve dinlenme alanlarının sayısının artırılması konusunda yetkililere talimatlar verdi.

Başkan Kuş, parkın tamamlanmasının ardından hizmete sunulacağını belirtti. Bu yeni yeşil alanın, bölgede yaşayan vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol üstleneceğini vurguladı. Eyyübiye Belediyesi'nin yeşil alan miktarını artırmak adına 2019 yılından bu yana 38 yeni park inşa ettiğini hatırlatan Başkan, Batıkent TOKİ Tematik Parkı ve KİTO Deresi Yaşam Parkı projelerinin de tamamlanma aşamasında olduğunu ifade etti.

Başkan Kuş ayrıca, park içinde yer alan eğitim otağının tefrişat çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgedeki gençlere ücretsiz eğitim hizmeti sunulacağını duyurdu. Bu girişimle, parkın sadece bir dinlenme ve eğlence alanı olmayıp, aynı zamanda eğitim ve sosyal gelişim için de bir merkez haline geleceğini belirtti.

AdminAdmin