Yurt
Giriş Tarihi : 20-03-2024 16:45

Viranşehir'de Kadınlara Bayram İkramiyesi

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ramazan Bayramı öncesinde dar gelirli kadınlara yönelik 2 bin lira destek paketi hazırladıklarını duyurdu. Başvuruların başladığını belirten Ekinci, ödemelerin bayramdan önce yapılacağını ifade etti.

Viranşehir'de Kadınlara Bayram İkramiyesi

Viranşehir'de yaşayan dar gelirli kadınlar için sevindirici bir gelişme yaşandı. Belediye Başkanı Salih Ekinci, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde hayata geçirdikleri projelerden biri olarak, dar gelirli ev hanımlarına yönelik 2 bin lira bayram ikramiyesi vereceklerini açıkladı.

Ekinci, kadınlara destek olma ve pozitif ayrımcılık yapma amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Özellikle dar gelirli ev hanımlarının ekonomik olarak rahatlamalarını hedeflediklerini vurgulayan Ekinci, bu destek paketinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Başvuruların alınmaya başladığını ve ödemelerin bayramdan önce tamamlanacağını söyleyen Ekinci, destek paketinden faydalanmak isteyen kadınların eski belediye binasında başvuruda bulunmaları gerektiğini belirtti.

Ekinci ayrıca, "Türkiye Yüzyılı" vizyonları doğrultusunda hazırladıkları projelerin devam edeceğini ve toplumun her kesimini kucaklamaya devam edeceklerini kaydetti.
 

AdminAdmin