Spor
Giriş Tarihi : 01-03-2024 11:18

TFF Heyeti, Süper Kupa Maçı İçin Hazırlıkları İnceledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçının gerçekleştirileceği 11 Nisan Stadyumu'nda detaylı bir inceleme yaptı.

TFF Heyeti, Süper Kupa Maçı İçin Hazırlıkları İnceledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı için hazırlıkları yerinde inceledi.

Heyet, 11 Nisan Stadyumu'nda güvenlik, medya, protokol, seyahat ve konaklama, markalama, pazarlama, maç planlama gibi konularda detaylı bir değerlendirme yaptı.

Süper Kupa maçına ev sahipliği yapacak Şanlıurfa'da yapılan inceleme ve toplantıda, uluslararası standartlarda güvenlik önlemlerinin alınması, ulaşım ve turizm konularında planlamaların yapılması kararlaştırıldı.

Ayrıca stadyumdaki soyunma odalarında yenileme çalışmalarının başlatılması ve maç yayınlarının eksiksiz bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli düzenlemeler ele alındı.

TFF heyetine, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yasin Akgül, Şanlıurfa İl Gençlik ve Spor Müdürü Halil Eren ile ilgili diğer yetkililer eşlik etti. Heyet, maç organizasyonunun her aşamasında titizlikle çalışarak, futbolseverlere keyifli ve güvenli bir etkinlik sunmayı hedefliyor.

AdminAdmin