Spor
Giriş Tarihi : 17-04-2024 12:15

Şanlıurfaspor, PFDK'ya Sevk Edildi: Ceza Yolda

Şanlıurfaspor, geçtiğimiz pazar günü Bandırmaspor ile oynadığı maçta "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Şanlıurfaspor, PFDK'ya Sevk Edildi: Ceza Yolda

1. Lig'in 30. haftasında oynanan Şanlıurfaspor-Bandırmaspor mücadelesi sonrası, ev sahibi Şanlıurfaspor taraftarlarının yaptığı "çirkin ve kötü tezahürat" gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, Şanlıurfaspor'un yanı sıra Bandırmaspor'un da "talimatlara aykırı hareket" sebebiyle disipline sevk edildiği belirtildi.

TFF'nin resmi açıklamasında, Şanlıurfaspor'un 14 Nisan 2024'te oynanan maçta gerçekleştirdiği tezahüratlar ve Bandırmaspor'un talimat dışı hareketleri nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildikleri ifade edildi. Her iki kulüp de ilgili maddeler uyarınca değerlendirilecek.

PFDK'nın vereceği karar, Şanlıurfaspor ve Bandırmaspor için önemli sonuçlar doğurabilir. Özellikle Şanlıurfaspor için taraftar davranışları nedeniyle ağır cezaların yolda olabileceği spekülasyonları mevcut.
 

AdminAdmin