Yurt
Giriş Tarihi : 22-03-2024 20:04

Kuş, Mahalle Ziyaretlerinde Büyük Coşkuyla Karşılandı!

Özet: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Dedeosman Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi ve mahalle halkına yeni dönem projelerini müjdeledi.

Kuş, Mahalle Ziyaretlerinde Büyük Coşkuyla Karşılandı!

Ana Metin: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ziyaret ettiği her mahallede ve katıldığı toplantılarda büyük coşkuyla karşılanmaya devam ediyor. Son olarak Dedeosman Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ile birlikte mahalle sakinleriyle buluştu.

Dedeosman Mahallesi'nin seçimlerde AK Parti'ye büyük destek verdiğini belirten İlçe Başkanı Moğal, halktan sandıklara sahip çıkma çağrısında bulundu. Başkan Kuş ise mahalle halkının taleplerini dinleyerek, kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığını ve yeni bir parkın temelini atacaklarını müjdeledi.

Başkan Kuş'un mahalleleri sık sık ziyaret ederek halkla buluşmasından memnuniyet duyan Dedeosman Mahallesi sakinleri, desteklerinin artarak devam edeceğini vurguladılar. Aynı gün içerisinde Muradiye ve Eyüpnebi mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş, ilçeye yapılan hizmetleri değerlendirdi ve yeni dönem projelerini açıkladı.

Seçim irtibat ofisinde de halkla buluşan Başkan Kuş, yüzlerce vatandaşı ağırlayarak onların taleplerini dinledi ve ilçeye yönelik planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AdminAdmin