Yurt
Giriş Tarihi : 19-03-2024 18:10

Karaköprü'de Ramazan Çocuklar İçin Keyifli Geçiyor

Karaköprü Belediyesi, Ramazan ayının coşkusunu çocuklara yaşatmak amacıyla düzenlediği "Ramazan Şenlikleri" programlarıyla dikkat çekiyor. Belediye, çocukların ve yetişkinlerin iftar sonrası keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Karaköprü'de Ramazan Çocuklar İçin Keyifli Geçiyor

Ramazan ayının manevi atmosferini çocuklara yaşatmak ve aileleri bir araya getirmek amacıyla Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen "Ramazan Şenlikleri" devam ediyor. Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler, Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Etkinliklerde çocuklara yönelik masal içinde oyunlar, kar şöleni, müzikal gösteriler, palyaço ve maskot gösterileri düzenleniyor. Ayrıca, çeşitli oyunlarla eğlenceli vakit geçiren çocuklara sürpriz hediyeler de dağıtılıyor.

Karaköprü halkı, belediyenin düzenlediği etkinliklerin çocuklar için değerli olduğunu belirterek her etkinliği sabırsızlıkla beklediklerini dile getiriyor. Çocuklarıyla birlikte etkinliklere katılan vatandaşlar, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkürlerini iletiyorlar.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün "Ramazan Şenlikleri" kapsamında düzenlediği etkinlikler, ay boyunca ücretsiz olarak devam edecek. Belediye, bu etkinliklerle Ramazan ayının manevi değerlerini toplumla buluşturmayı ve aileleri bir araya getirmeyi hedefliyor.

AdminAdmin