Yurt
Giriş Tarihi : 30-03-2024 17:45

Karaköprü'de Çocuklar İçin İllüzyon Gösterisi!

Karaköprü Belediyesi, Ramazan ayının coşkusunu çocuklara yaşatmak adına 'Ramazan Şenlikleri' programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenen illüzyon gösterisi etkinliği, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Karaköprü'de Çocuklar İçin İllüzyon Gösterisi!

Karaköprü Belediyesi, Ramazan ayının dolu dolu geçmesi ve özellikle çocuklara unutulmaz anlar yaşatmak amacıyla 'Ramazan Şenlikleri' programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklerin arasında öne çıkan biri de illüzyon gösterisi oldu. Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, çocukların ve ailelerinin katılımıyla renklendi.

İllüzyon gösterisi ile çocuklara birbirinden güzel şovlar sunuldu. Gösterinin içine zaman zaman dâhil olan çocuklar, illüzyonistin oyunlarına katılarak eğlenceli anlar yaşadılar. Etkinlik sırasında çocuklara kar şöleni, palyaço ve maskot gösterileri gibi çeşitli aktiviteler de sunuldu ve çocuklara sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Etkinliklere katılan vatandaşlar, Karaköprü Belediyesi'nin çocuklar için düzenlediği etkinliklerin değerli olduğunu belirterek her etkinliği sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler. Özellikle çocukların keyif aldığı ve eğlendiği bu tür etkinliklerin Ramazan ayının ruhuna uygun olduğunu vurgulayan vatandaşlar, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 'Ramazan Şenlikleri' kapsamındaki etkinlikler ücretsiz olarak devam edecek ve çocuklar ile ailelerine keyifli zamanlar sunmaya devam edecek.

AdminAdmin