Yurt
Giriş Tarihi : 20-03-2024 17:26

Haliliye'de Vatandaşlar, Canpolat'a Destek İçin Bir Araya Geldi

 Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Devteyşti, Kamberiye ve Şehitlik Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Haliliye'de Vatandaşlar, Canpolat'a Destek İçin Bir Araya Geldi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala, Devteyşti, Kamberiye ve Şehitlik Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim öncesinde destek isteyen Başkan Canpolat, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmalarda, AK Parti'nin yanında durmalarını ve hizmetin devamı için destek vermelerini talep etti.

Başkan Canpolat, periyodik olarak gerçekleştirdiği mahalle gezilerine bu kez Devteyşti, Kamberiye ve Şehitlik Mahalleleriyle devam etti. Ramazan Ayı boyunca düzenlenen Tasavvuf Konserine katılan Canpolat, bu etkinliklerde mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve projelerini paylaştı.

Şehitlik Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Canpolat, mahalleye bir Kadın Destek Merkezi kazandırılacağını müjdeledi. Mahalle sakinlerine hitap ederken, "Her zaman hizmetin partisi AK Parti'nin yanında durdunuz. 31 Mart'ta da duracağınıza eminiz ve buna inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Kamberiye Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Canpolat, mahalle halkından destek sözü istedi ve "Biz Kamberiye'ye ne kadar hizmet etsek azdır. Allah'ın iziyle inşallah, bizler Haliliye'mizi karış karış dolaşıyoruz, evlere giriyoruz. İnşallah yine, Kamberiye sandıkları tıka basa dolduracak, Kamberiye'yi birinci çıkaracak" dedi.

Devteyşti Mahallesine geçen Başkan Canpolat, mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve mahallede yapılan hizmetlerden bahsetti. Mahalle sakinlerine hitaben, "31 Mart'ta sabahın ilk ışıklarıyla sandıkları gümbür gümbür, tıka basa AK Parti oylarıyla inşallah yine doldurup, Devteşyti'ni yine birinci yapacaksınız" ifadelerini kullandı.

Başkan Canpolat, konuşmaların ardından mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi ve bölgeden ayrıldı.

 

AdminAdmin