Yurt
Giriş Tarihi : 24-03-2024 22:01

Haliliye'de Hizmet Rüzgarı: Başkan Canpolat Mahallelerde!

Özet: Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim Mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak, AK Parti'nin hizmet ve adanmışlık misyonunu vurguladı.

Haliliye'de Hizmet Rüzgarı: Başkan Canpolat Mahallelerde!

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında Bağlarbaşı ve Yavuz Selim Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti'nin hizmet anlayışını ve adaylarının samimiyetini vurgulayan Başkan Canpolat, "Biz sizlerin hizmetkarlarıyız" diyerek, mahallelerin geleceği için söz verdi.

Bağlarbaşı Mahallesi'nde gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde, Başkan Canpolat'a AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Canpolat, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyip not aldı. 31 Mart Yerel Seçimleri için destek sözü alan Başkan Canpolat, AK Parti'ye olan güvenleri için teşekkür etti.

Başkan Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bizler AK Parti ailesi olarak, hizmet adamları ve adaylarıyız. Sizlerin hizmetkarlarıyız. Bu mahallenin her ihtiyacını karşılamak, geleceğini güçlendirmek için buradayız. Hizmet etmek, dualarınızda olmak bizim en büyük arzumuzdur. AK Parti demek hizmet demek, Recep Tayyip Erdoğan demek. Biz size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik."

Daha sonra Yavuz Selim Mahallesi'nde gerçekleşen ev toplantısına katılan Başkan Canpolat, AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Elif Tunçkaşık'la birlikte mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların desteğiyle 31 Mart'ın AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanacağını ifade eden Başkan Canpolat, mahallelerin geleceği için söz verdi.

Başkan Canpolat, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekip, bölgeden ayrıldı.

 

AdminAdmin