Yurt
Giriş Tarihi : 22-03-2024 21:15

Baydilli, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor!

Seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her akşam düzenlenen ev toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelerek ilçedeki hizmetleri ve yeni dönem projelerini anlatıyor.

Baydilli, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor!

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandırarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Gündüzleri esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Baydilli, akşamları da ev toplantılarında vatandaşlarla bir araya geliyor.

Başkan Baydilli, vatandaşların davetleri üzerine düzenlenen ev toplantılarında, Karaköprü'de gerçekleştirdiği hizmetleri ve yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatarak destek istiyor. Narlıkuyu, Batıkent, ve Seyrantepe mahallelerinde düzenlenen toplantılara katılan Başkan Baydilli, vatandaşlarla samimi bir ortamda buluşarak sorunları dinliyor ve çözüm için istişarelerde bulunuyor.

Ev toplantılarına AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Kolsuzoğlu ve ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik ediyor. Başkan Baydilli, vatandaşların gösterdiği ilgi ve destekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, yaptıkları hizmetlerin karşılığını aldıklarını dile getiriyor.

Başkan Baydilli, gelecek hafta gerçekleşecek olan seçimden zaferle ayrılarak ilçeye gerçek belediyecilik hizmetlerini getirmeye devam edeceklerini ifade ediyor. Vatandaşların destek ve dualarını esirgemediği için teşekkürlerini ileten Başkan Baydilli, ev ziyaretlerinin ardından seçim irtibat ofisine geçerek orada da vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ediyor.
 

AdminAdmin