Yurt
Giriş Tarihi : 26-03-2024 18:13   Güncelleme : 26-03-2024 18:14

Başkan Canpolat, Mahalle Sakinleriyle Buluştu ve Destek İstedi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Yeşildirek, Osman Gazi, Sancaktar ve Hamidiye Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde coşkulu kalabalıklara hitap eden Başkan Canpolat, 31 Mart seçimleri için destek istedi ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Başkan Canpolat, Mahalle Sakinleriyle Buluştu ve Destek İstedi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilmesinin ardından destek ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Canpolat, Yeşildirek, Osman Gazi, Sancaktar ve Hamidiye Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantılarda coşkulu kalabalıklara seslenen Başkan Canpolat, seçimlerde AK Parti'nin zaferine vurgu yaparak, halkın desteğini istedi.

Yeşildirek Mahallesi'nde başlayan ziyaretlerde, Başkan Canpolat, vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi. Daha sonra MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt ve Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile birlikte Çiftçi ailesinin düzenlediği mahalle toplantısına katıldı.

Başkan Canpolat, burada yaptığı konuşmada, "31 Mart’ta Allah’ın izniyle Haliliye’de hep birlikte yine, yeniden Cumhurbaşkanı ve AK Parti’nin inşallah en yüksek oy oranıyla zafer çıtasını yukarıya çıkartacağız." dedi.

Sancaktar Mahallesi'nde devam eden ziyaretlerde ise Belediye Meclis Üyesi adayı Ahmet Demirkan'ın düzenlediği mahalle toplantısına katılan Başkan Canpolat, vatandaşlara hitaben, "31 Mart’ta AK Parti'nin zaferini ilan edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Hamidiye Mahallesinde son bulan ziyaretlerde ise Kabak ailesinin düzenlediği toplantıya katılan Başkan Canpolat, mahalle sakinlerine teşekkür ederek, destek istedi ve 31 Mart sonrası hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Toplantılarda, Başkan Canpolat'ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak ve Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı da hazır bulundular. Mahalle sakinleri, Canpolat'a büyük teveccüh gösterdi ve destek sözü verdiler.

 

AdminAdmin