Spor
Giriş Tarihi : 09-05-2024 21:40

Şanlıurfaspor'a Ceza Yağdı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Şanlıurfaspor'a, çeşitli nedenlerden dolayı cezalar verildi.

Şanlıurfaspor'a Ceza Yağdı

Çorum FK ile oynanan maç sonrası PFDK'ya sevk edilen Şanlıurfaspor'a çeşitli cezalar verildi. Şanlıurfaspor taraftarları, saha olayları nedeniyle 56.000 TL para cezasına çarptırıldı. Ayrıca, çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle de ihtar cezası aldılar. Misafir tribün A1 bloktaki seyircilerin elektronik biletleri bloke edilerek bir sonraki misafir maçına girişleri engellendi.

Şanlıurfasporlu futbolcu Ümit Kurt, resmi güvenlik görevlilerine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi maçtan men cezası ve 19 bin 500 TL para cezası aldı. Kulübün yardımcı antrenörü Kemal Tosun ise akredite edilmediği alanda bulunduğu için ihtar cezası aldı ve rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle 15 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.

PFDK'nın açıklamasında, Şanlıurfaspor'un saha olayları nedeniyle 56.000 TL para cezası aldığı belirtildi. Ayrıca, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ihtar cezası ve bloke bilet uygulamasına maruz kaldığı ifade edildi. Ümit Kurt'un hakaretten dolayı aldığı ceza ve Kemal Tosun'un aldığı ihtar cezası da açıklamada yer aldı.

AdminAdmin