Yurt
Giriş Tarihi : 23-04-2024 11:36

Nihat Çiftçi, Makamını 23 Nisan’da Çocuklara Devretti

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle makam koltuğunu Karaköprü İlkokulu’ndan gelen 5 öğrenciye bıraktı.

Nihat Çiftçi, Makamını 23 Nisan’da Çocuklara Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, belediye başkanlığı görevini Karaköprü İlkokulu’ndan gelen 5 öğrenciye devretti. Zeynep Akyüz, Ertuğrul Akkaya, Sema Volkan, Berra Çakkalı ve Ahmet Baran bu anlamlı günü, başkan ve başkan yardımcıları olarak idare etti.

Küçük Başkan Zeynep Akyüz, göreve başlar başlamaz okulun temizliği ve çevre düzenlemesi talimatını verdi. Başkan Nihat Çiftçi, bu talimatı hızla yerine getirmek üzere ilgili birim amirine ilettiğini ve çalışmaların derhal başlatılacağını belirtti.

Başkan Çiftçi, görev süresi boyunca gençlere, çocuklara ve kadınlara yönelik projeleriyle dikkat çekti. Çocuk Meclisi gibi yenilikçi uygulamalarla eğitime ve gençliğe katkı sağlamaya devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Başkan Çiftçi, ziyarette bulunan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Geleceğin büyükleri olan çocuklarımızın en iyi yerlere gelip millete hizmet edebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu makamlar zaten onlarındır ve her zaman onlar için kullanılacaktır,” diyerek, çocuklara olan inancını ve desteğini ifade etti.

Ziyarete Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Okul Müdürü Halit Bayındır ve öğrencilerin öğretmenleri de katıldı. Bu özel gün, öğrenciler için unutulmaz bir deneyim oldu.

AdminAdmin