Yurt
Giriş Tarihi : 23-04-2024 11:20

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'tan 23 Nisan Mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, TBMM'nin açılışının Türk milleti için dönüm noktalarından biri olduğunu ve Atatürk'ün bu günü çocuklara bayram olarak armağan etmesinin önemini vurgulayarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'tan 23 Nisan Mesajı

Mehmet Kuş'un mesajında, TBMM'nin açılış tarihinin milletimizin bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığını simgelediğini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tarihi günü çocuklara atfetmesinin gelecek nesillere verilen değerin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Başkan Kuş, çocukların geleceğimiz ve umudumuz olduğunu dile getirerek, onların mutluluğu için gösterilen çabanın önemini ve büyükler olarak üzerimize düşen sorumlulukları hatırlattı. Her icraatın ve atılan her adımın çocukların hayatlarına etkisini düşünerek hareket etme gerekliliğine vurgu yaptı.

Mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarını saygı ve şükranla anan Başkan Kuş, tüm çocukların bayramını kutladı ve onlara aileleriyle ve sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.

AdminAdmin