Yurt
Giriş Tarihi : 08-05-2024 21:09

Eyyübiye Belediyesi'nden Yeni Yaşam Alanı

Eyyübiye Belediyesi, Batıkent TOKİ Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Botanik Parkı'nın açılışına hazırlanıyor. Park, tenis kortu, eğitim otağı, çok amaçlı salon, çocuk oyun alanı ve fotoğraf çekim ortamları gibi alanlarıyla ilçeye 16 dekarlık yeni bir yaşam alanı kazandırıyor.

Eyyübiye Belediyesi'nden Yeni Yaşam Alanı

Eyyübiye Belediyesi, Batıkent TOKİ Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Botanik Parkı'nın açılışına hazırlanıyor. Park, içerisinde tenis kortu, eğitim otağı, çok amaçlı salon, kameriyeler, çocuk oyun alanı, gezinti alanları ve özel günler için fotoğraf çekim ortamları gibi alanları barındırarak ilçeye 16 dekarlık bir yaşam alanı daha kazandırdı.

Parkta yer alan eğitim otağıyla, bugüne kadar üniversiteye yolcu edilen binlerce gence de destek sağlanacağı belirtildi. Ayrıca, ailelerin güzel vakit geçirebileceği düşüncesiyle parkta ayrıntılı düzenlemeler yapıldı.

Yaz aylarının sıcaklarında vatandaşları serinletmek için düşünülen parkın açılışı, son düzenlemelerin tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Batıkent TOKİ Mahallesi'nde bulunan diğer park alanları, aile otağı ve kamuya açık belediye tesisleriyle birlikte projenin bir benzerinin Osmanlı ve Yenice mahallelerinin ortasında yapılan KİTO Deresi Yaşam Parkı'nda da uygulandığı belirtildi.

AdminAdmin