Yurt
Giriş Tarihi : 08-05-2024 22:25

Haliliyeli Sporcu Avrupa Şampiyonu Oldu

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın sporcuya yönelik yatırımlarıyla desteklediği Milli Sporcu Abdulsemet Ocakoğlu, Slovakya'da düzenlenen Paralimpik Bilek Güreşi Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu oldu.

Haliliyeli Sporcu Avrupa Şampiyonu Oldu

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın gençliğe ve spora yaptığı yatırımlar meyvelerini vermeye devam ediyor. Şanlıurfalı genç sporcu Abdulsemet Ocakoğlu, başarılı performansıyla Avrupa'da Türkiye'yi gururlandırdı. Haliliye Belediyespor bünyesindeki bilek güreşi kursundan eğitim alan Ocakoğlu, Slovakya'da düzenlenen Paralimpik Bilek Güreşi Şampiyonasında altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Başkan Canpolat'ın gençlere ve spora verdiği destek, Şanlıurfalı gençlerin Türkiye'nin gururu olmasına olanak sağlıyor. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Spor Birimi'nin çeşitli dallardaki kurslarından eğitim alan genç sporcular, birbirinden önemli başarılar elde ediyor.

Abdulsemet Ocakoğlu, Avrupa Şampiyonluğu ile bir kez daha Türkiye'yi gururlandırdı. Ocakoğlu, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Canpolat ise Ocakoğlu'nun başarısının kendilerini gururlandırdığını ve spora olan desteklerinin süreceğini belirtti.
 

AdminAdmin