Haliliye Belediyesi Gençlere Destek Olmaya Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, ücretsiz olarak aldıkları eğitimlerle geleceklerine hazırlanıyor.

Spor - 04-05-2024 13:46

Haliliye Belediyesi Gençlere Destek Olmaya Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi, gençlere yönelik düzenlediği BESYO ve POMEM kurslarıyla spor alanında yeteneklerini geliştirmelerine destek oluyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın gençlere yönelik spor ve eğitim alanında başlattığı seferberlik kapsamında devam eden kurslar, gençlerin hayallerine ulaşmalarına yardımcı oluyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurslara katılan gençler, antrenörler eşliğinde parkurlarda çalışarak BESYO ve POMEM sınavlarına hazırlanıyorlar. Ücretsiz olarak sunulan eğitimler sayesinde gençler, özel yetenek parkuru sınavlarına daha iyi hazırlanma fırsatı buluyorlar.

Eğitmenler tarafından taktiksel ve uygulamalı olarak hazırlanan gençler, sıkı antrenmanlarla hayallerine bir adım daha yaklaşıyorlar. Parkur sınavlarını başarılı bir şekilde geçerek hedefledikleri mesleklere ulaşmak isteyen gençler, Haliliye Belediyesi'nin desteğiyle hazırlık sürecini daha verimli geçirdiklerini ifade ediyorlar.

Başkan Mehmet Canpolat'a desteklerinden ötürü teşekkür eden gençler, kursların devam ettiğini ve başvuruların spor merkezleri aracılığıyla yapılabileceğini belirtiyorlar.

Haliliye Belediyesi yetkilileri ise kurslara devam eden gençlere başarılar dileyerek, spor alanındaki desteklerinin süreceğini vurguluyorlar.


 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adana'ya yaptığı jesti memleketi Urfa’ya yapmadı

Adana'ya yaptığı jesti memleketi Urfa’ya yapmadı

15-05-2024 - Spor

2024-2025 Futbol Sezonu Transfer Dönemi Açıklandı

2024-2025 Futbol Sezonu Transfer Dönemi Açıklandı

14-05-2024 - Spor