Barış Pınarı'nda 7 Terörist Etkisiz Hale Getirildi  

Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa sınırında bulunan Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.  

Asayiş - 04-05-2024 14:16

Barış Pınarı'nda 7 Terörist Etkisiz Hale Getirildi  

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele kapsamında Şanlıurfa sınırındaki Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde operasyonlarını sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, bölgede saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

MSB'nin açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörü kaynağında yok etmek için kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam ettiği vurgulandı. Ayrıca, terör örgütü mensuplarının bulunduğu inlerin de yerle bir edildiği belirtildi.

Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarla terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele edildiği ifade edilen açıklamada, "Terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz!" denildi.

Şanlıurfa sınırındaki Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde gerçekleştirilen operasyonlarla terör örgütlerinin etkisiz hale getirilmesi, bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
20 İlde

20 İlde "Sibergöz-39" Operasyonlarında 74 Şüpheli Yakalandı

18-05-2024 - Asayiş

Urfa'da Kan Donduran Taciz İddiası

Urfa'da Kan Donduran Taciz İddiası

17-05-2024 - Asayiş